בלאסט צ'ילר ובלאסט פריז (שוק פריז)

בלאסט פריז

בתהליך תכנון מערכת בלאסט צ'ילר ו/או בלאסט פריז (שוק פריז)
מעבר לדברים הסטנדרטים כגון מיקום הגיאוגרפי, נפח החדר, עובי קירות, בידוד ריצפה (חובה), כמות המוצר וסוג המוצר חובה לקחת בחשבון את טמפרטורת כניסת המוצר והזמן.

בלאסט פריז

בלאסט פריז (שוק פריז) הינו הליך הקפאה מהיר בו המוצר
במהירות מרבית מוסר את חומו והופך במהירות המקסימאלית את
הנוזלים המצויים במזון לגבישי קרח המשמרים את איכות המזון
בצורה הטובה ביותר ואת ערכם התזונתי וטעמם.
מוצר שיטופל כראוי ישמור על איכותו ויעמוד בדרישות והתקנים
של משרד הבריאות .

בתהליך תכנון מערכת בלאסט צ'ילר ו/או בלאסט פריז (שוק פריז)
מעבר לדברים הסטנדרטים כגון מיקום הגיאוגרפי, נפח החדר, עובי
קירות, בידוד ריצפה (חובה), כמות המוצר וסוג המוצר חובה לקחת
בחשבון את טמפרטורת כניסת המוצר והזמן.

בלאסט צ'ילר

הינו הליך בו המזון עובר תהליך של קירור מהיר בו
המוצר מוסר את חומו במהירות מרבית לצורך הפסקת ריבוי
חיידקים ו/או תפיחה.